Перейти до вмісту
Головна » Пататас бравас

Пататас бравас

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пататас бравас, картопля з гострим томатним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 240 ккал, 4 г білків,
    9 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 900 г картоплі
    ❯ 5 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 500 г консервованих помідорів шматочками
    ❯ 2 ст. л. меленої паприки
    ❯ по дрібці меленого перцю чилі та цукру
    ❯ сіль
    ❯ листочки руколи для подачі

    Покроковий процес приготування пататас браваса

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити. Цибулю порубати, часник нарізати пластинами та обсмажувати все на 3 стіл. ложках олії. У сковороду додати помідори, томат-пасту та цукор. Приправити сіллю, паприкою та перцем чилі. Довести соус
    до кипіння та готувати на слабкому вогні 10 хв. Дати охолонути та прибрати на 24 години на холодильник.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Картоплю вимити, очистити, нарізати брусочками та обсушити. Викласти на вистелений папером для випікання деко, посолити, збризкати оливковою олією, що залишилася, і запікати бл. 50 хв до золотистого кольору. Подати на шпажках із соусом, посипавши руколою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пататас бравас. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *