Рецепт “Печеня у сіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 550 ккал, 30 г білків,
36 г жирів, 22 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ прибл. 1,5–2 кг корейки на кістки
❯ 6 зубчиків часнику
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 3 жмені соломи або сіна
❯ 1 гілочка чебрецю
❯ 170 мл білого вина
❯ 2 невеликі очищені цибулини
❯ 6 крупно нарізаних бульб топінамбура або картоплі
❯ сіль
Покроковий процес приготування печені у сіні
Крок 1
Часник очистити та крупно нарізати. М’ясо вимити, обсушити, нашпигувати часником і обсмажити на оливковій олії
з усіх боків.
Крок 2
Сіно і чебрець викласти на дно форми, влити вино. На сіно покласти м’ясо, цибулю, топінамбур (картопля), посолити та запікати під кришкою 1 год при 180°.