Перейти до вмісту
Головна » Печеня зі свинячими реберцями

Печеня зі свинячими реберцями

    Печеня зі свинячими реберцями

    Рецепт “Печеня зі свинячими реберцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Реберця 1,5 кг
    – Морквина 200 г
    – Цибуля 100 г
    – Цибуля порей 100 г
    – Печериці 500 г
    – Картопля 1 кг
    – Болгарський перець 200 г
    – Петрушка 30 г
    – Кріп 30 г
    – Томатна паста 2 ст.л.
    – Гірчиця 1 ст.л.
    – Цукор 2 ч.л.
    – Сіль 1-2 ч.л.
    – Копчена паприка 1-2 ч.л.
    – Паприка 2 ч.л.
    – Куркума 1 ч.л.
    – Чорний перець 1 ч.л.
    Маринад для реберців:
    – Винний оцет 120 г (якщо звичайний оцет зробіть 80г)
    – Аджика 2 ст.л. (якщо аджика дуже гостра, то 1 ст.л.)
    – Часник 8 зуб.

    Покроковий процес приготування печені зі свинячими реберцями
    Печеня зі свинячими реберцями1

    Крок 1

    У винний оцет додаємо 2 ст. аджики, видавлюємо 7-8 зубчиків часнику та добре перемішуємо.

    Печеня зі свинячими реберцями2

    Крок 2

    З ребер знімаємо плівку. Занурюємо реберця в маринад і кладемо в ємність. Залишки маринаду виливаємо на реберця. Накриваємо кришкою та відправляємо маринуватися приблизно на добу.

    Печеня зі свинячими реберцями3

    Крок 3

    Нарізаємо реберця на шматочки і знову заливаємо маринадом. Нарізаємо моркву півкільцями товщиною 3 мм. Далі нарізаємо цибулю та цибулю порей. Далі нарізаємо болгарську перець. Гриби нарізаємо навпіл. Картоплю нарізаємо у розмір грибів (на 6-8 частин). Дрібно нарізаємо половину зелені. Додаємо томатну пасту та гірчицю. Потім 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю, 2 ч. л. паприки, 2 ч. л. копченої паприки та 1 ч.л. куркуми. Все ретельно перемішуємо.

    Печеня зі свинячими реберцями4

    Крок 4

    Викладаємо все на пергамент та накриваємо фольгою. Зробіть у фользі 5-6 маленькі дірочки, щоб виходила пара. Відправляємо до розігрітої духовки 180 градусів на 40 хвилин. Тепер прибираємо фольгу та готуємо ще 15 хвилин. Готову страву посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печеня зі свинячими реберцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *