Перейти до вмісту
Головна » Печінка пірі-пірі

Печінка пірі-пірі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Печінка пірі-пірі з трьома видами перцю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 450 г курячої печінки
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ 1 стручок гострого перцю
    ❯ 1,5 ч. л. копченої паприки
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1/2 ч. л. вустерського соусу
    ❯ 2 ст. л. томатної пасти
    ❯ 1,5 ч. л. меленого куміну
    ❯ 1 ст. л. рубаного орегано
    ❯ 2–3 лаврові листи
    ❯ 200 мл жирних вершків
    ❯ 60 мл соку лимона
    ❯ 2 ст. л. коньяку
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубана петрушка для подачі

    Покроковий процес приготування печінки пірі-пірі

    Крок 1

    Печінку промити, обсушити, зачистити та нарізати великими шматочками. Цибулину очистити та нарізати кубиками. Часник очистити та дрібно посікти.

    Крок 2

    Стручки солодкого та гострого перцю вимити, обсушити, плодоніжки з насінням видалити, м’якуш солодкого перцю нарізати скибочками, гострий перець дрібно посікти

    Крок 3

    На сковороді на гарячій суміші рослинного та вершкового масла обсмажувати цибулю до прозорості. Додати часник та готувати 1-2 хв.

    Крок 4

    Закласти печінку та обидва види свіжі перці. Зменшити вогонь до середнього та обсмажувати, часто перемішуючи, 5 хв.

    Крок 5

    Печінку посолити, поперчити, приправити паприкою та куміном та добре прогріти.

    Крок 6

    Додати томатну пасту, сік лимона та вустерський соус, покласти лавровий лист і орегано і готувати прибл. 3 хв.

    Крок 7

    Влити вершки, зменшити вогонь до мінімуму, довести до кипіння та готувати 7–10 хв. Влити коньяк і готувати ще бл. 3 хв.гано і готувати прибл. 3 хв.

    Крок 8

    Готову страву зняти з вогню та посипати рубаною петрушкою. Подати з білим хлібом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Печінка пірі-пірі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *