Перейти до вмісту
Головна » Печиво з чорною смородиною

Печиво з чорною смородиною

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Печиво з чорною смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    168 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 200 г чорної смородини
    ❯ 350 г висівок
    ❯ по 40 г подрібненого мигдалю та фундуку
    ❯ 50 г кукурудзяного крохмалю
    ❯ цукрозамінник

    Покрокове приготування печива з чорною смородиною

    Крок 1

    Вершкове масло кімнатної температури розтираю із цукрозамінником та чорною смородиною. Потім додаю крохмаль і подрібнені в борошно горіхи та висівки. Розкладаю масу на харчовій плівці та скручую ковбаску.

    Крок 2

    Ставлю в холодильник та витримую близько години.

    Крок 3

    Застиглу ковбаску нарізаю на шматочки товщиною 0,5 см, викладаю на деко, змащене маслом, і випікаю 20-30 хвилин при 200 град.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво з чорною смородиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *