Рецепт “Пікантний соус з чебрецем та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 6 г білків,
38 г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 ст. л. листя чебрецю
❯ 150 мл оливкової олії
❯ 4 ст. л. червоного винного оцту
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ щіпка меленого каєнського перцю
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 1 подрібнений зубчик часнику
❯ щіпка меленого чорного перцю
Покроковий процес приготування пікантного соусу
Крок 1
Олію збивати віночком, поступово додаючи оцет та сік лимона, до отримання емульсії. Чебрець дрібно посікти.
Крок 2
Додати в соус чорний та каєнський перець, чебрець і часник, посолити до смаку. Дати настоятися соусу в холодильнику. Добре додати до рисового салату.