Перейти до вмісту
Головна » Пісочний пиріг з курячим філе

Пісочний пиріг з курячим філе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пісочний пиріг з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 527 ккал, 43 г білків,
    21 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 корені пастернаку
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 кг рубаного курячого філе (стегна)
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 потовчений зубчик часнику
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ 125 мл курячого бульйону
    ❯ 250 мл молока
    ❯ 250 г готового пісочного тіста
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування пісочного пирога

    Крок 1

    Нагріти духовку до 220 °. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Пастернак вимити, очистити та нарізати кружальцями. На сковороді нагріти олію та обсмажити на ньому цибуля та пастернак.

    Крок 2

    Філе посолити, поперчити та разом з часником обсмажувати 4 хв на олії, що залишилася після смаження овочів.
    Перекласти в інший посуд. На сковороду влити бульйон та молоко. Додати розлучену у 80 мл води борошно і, помішуючи, уварювати суміш на слабкому вогні 10 хв. Покласти філе та овочі.

    Крок 3

    Тісто тонко розкотити, відрізати чотири довгі смужки шириною 2 см. тестом вистелити глибоку форму. Накрити тісто листом паперу для випікання, насипати сухий горох та випікати 15 хв. Папір з горохом видалити. На основу з тіста викласти начинку та накрити її смужками тіста у вигляді грати. Тісто змастити яйцем та випікати пиріг 25–30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пісочний пиріг з курячим філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *