Перейти до вмісту
Головна » Полуничне морозиво

Полуничне морозиво

    Полуничне морозиво

    «Діаменю» рецепт “Полуничне морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,2 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 340 г йогурту
    – 200 г полуниці
    – замінник цукру (стевія) – на смак
    – дрібка солі
    – 0,5 ч.л. лимонного соку

    Покрокове приготування полуничного морозива

    Крок 1

    Полуницю нарізаю на дрібні шматочки. З’єдную в мисці йогурт із полуницею. Додаю порошок стевії, лимонний сік та сіль. Усе перемішую.

    Крок 2

    На цьому етапі вже виходить ніжний смачний десерт, який можна їсти. Розливаю по формах отриману суміш. Відправляю у морозилку на кілька годин.

    Крок 3

    Щоб витягти морозиво з ємності, достатньо опустити її у гарячу воду на 10 секунд.

    Крок 4

    Якщо немає форм – можна перелити морозиво в контейнер. Відправляю в морозилку на 2-3 години. Перемішую кожні 30 хвилин

    Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничне морозиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *