Перейти до вмісту
Головна » Полуничний крюшон на легкому вині

Полуничний крюшон на легкому вині

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Полуничний крюшон на легкому вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г полуниці
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 500 мл сухого білого чи легкого рожевого вина
    ❯ 500 мл сухого червоного вина
    ❯ кілька гілочок м’яти
    ❯ ягоди полуниці для подачі
    ❯ крига або крижана крихта

    Покроковий процес приготування полуничного крюшона

    Крок 1

    Полуниці промити, обсушити, за бажанням плодоніжки видалити.

    Крок 2

    Підготовлені ягоди викласти у глибоку миску, засипати цукром, акуратно. перемішати та дати настоятися при кімнатній температурі 30 хв.

    Крок 3

    Біле та червоне вино з’єднати та помістити в холодильник на 30 хв.

    Крок 4

    Настою полуницю розділити навпіл і викласти в глеки (ємності) об’ємом 1 л. Залити ягоди вином та помістити
    у холодильник на 30 хв.

    Крок 5

    Перед подачею розкласти свіжі ягоди та кубики льоду по порційних келихах. М’яту промити, перебрати, обсушити, розібрати на дрібні гілочки. Розлити по келихах напій.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Полуничний крюшон на легкому вині. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *