Перейти до вмісту
Головна » Помідори фаршировані моцарелою

Помідори фаршировані моцарелою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Помідори фаршировані моцарелою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порції:
    ❯ 8 великих стиглих помідорів
    ❯ 250 г моцарели
    ❯ кілька гілочок базиліка
    ❯ кілька стебел шнитт-луку
    ❯ 3 ст. л. тертого пармезану
    ❯ 3 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ сушена суміш прованських трав
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування помідор фаршированих моцарелою

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Помідори вимити та обсушити, у кожного плода акуратно зрізати верхівку приблизно на 1/4 плода.

    Крок 2

    Усі помідори збризкати рослинною олією, викласти у форму для запікання, злегка посолити та запікати 15 хв.

    Крок 3

    Припечені помідори злегка остудити та за допомогою столової ложки вибрати у кожного частину м’якоті. (М’якуш відкласти для приготування іншої страви.)

    Крок 4

    Моцарелу нарізати дрібними кубиками. Базилік і шніт-цибулю промити та обсушити, трави порубати, частину шнитт-цибулі відкласти для подачі.

    Крок 5

    Рубані трави перемішати з моцарелою, тертим пармезаном та панірувальними сухарями. Масу злегка посолити та поперчити, додати щіпку суміші прованських трав і дуже добре перемішати.

    Крок 6

    Помідори наповнити сирною масою, накрити “кришечками” і поставити в підготовлену форму (змащену олією
    або вистелену пергаментом). Кришечки ще раз збризкати рослинною олією, добре поперчити та запікати блюдо в духовці бл. 18 хв.

    Крок 7

    Готові помідори вийняти з духовки та посипати рубаним шнитт-луком. Подати гарячими з легким овочевим салатом та свіжим хлібом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори фаршировані моцарелою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *