Перейти до вмісту
Головна » Поп’єти з телятини в духовці

Поп’єти з телятини в духовці

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Поп’єти з телятини в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 450 г рубаної телятини
    ❯ 8 тонких шніцелів із телятини
    ❯ 8 тонких скибочок сала з Колонати
    ❯ 2 цибулини шалота
    ❯ 100 мл яловичого бульйону
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 1 ст. л. смальцю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування поп’єт з телятини

    Крок 1

    Цибулини очистити, порубати. Обсмажувати на сковороді на 1/2 смальцю 5 хв, потім перемішати з рубаним м’ясом та петрушкою. Масу посолити та поперчити.

    Крок 2

    Шніцелі злегка посолити та поперчити. на кожен шницель покласти м’ясну масу і сформувати поп’єти, підвернув краї. Поп’єти обгорнути скибочками сала і щільно обв’язати кулінарною ниткою.

    Крок 3

    На сковороді на смальці, що залишився, обсмажити вироби з усіх боків та перекласти у форму для запікання. Духовку нагріти до 190 °. Влити у форму бульйон та запікати поп’єти 35-40 хв, часто поливаючи рідиною із форми.
    Готові поп’єти подати гарячими з грибами чи овочами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти з телятини в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *