Перейти до вмісту
Головна » Пряна свинина з імбиром

Пряна свинина з імбиром

    Пряна свинина з імбиром

    Рецепт “Пряна свинина з імбиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 год.

    У 1 порції: 540 ккал, 38г білків,
    50 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1,5–2 кг свинини зі шкірою
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 невеликі корені імбиру
    ❯ 4 гілочки м’яти
    ❯ 120 г цукрового піску
    ❯ 1 ст. л. лимонного соку
    ❯ 2 ст. л. бутонів гвоздики
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування свинини

    Крок 1

    Свинину натерти сіллю та меленим чорним перцем. Цибулю очистити та посікти, імбир натерти, листочки м’яти
    обірвати з гілочок

    Крок 2

    У глибоку форму викласти цибулю, половину імбиру та м’яту. Зверху помістити свинину, залити теплою водою так, щоб м’ясо було вкрите із запасом у 3 см. Форму накрити зверху 3 шарами харчової фольги та поставити у духовку. Запікати 1,5 год при 180°, потім нагрівання зменшити до 140 ° і готувати ще 1 год

    Крок 3

    Для глазурі в сотейник всипати цукор, залити 100 мл води та варити 5 хв. Додати імбир і лимонний сік, що залишився, тримати на вогні ще близько 5-7 хв.

    Крок 4

    Свинину помістити на лист. З м’яса зрізати шкіру, залишивши тонкий шар підшкірного жиру. Зробити на ньому надрізи у вигляді решітки, встромити бутони гвоздики, полити глазур’ю та запікати 20 хв при 200°

    Крім м’яти ви також можете використовувати іншу зелень до смаку. Смак глазурі стане яскравішим, якщо ви додасте не сік, а цілі скибочки лимона. Для нанесення глазурі на м’ясо слід використовувати кулінарний пензлик

    Сьогодні ми дізналися як готується Пряна свинина з імбиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *