Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з цибулею та шинкою

Пиріг з цибулею та шинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з цибулею та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 35 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 14 г білків,
    14 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 150 г цільнозернового борошна
    ❯ 70 г вівсяних пластівців
    ❯ сіль
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 жовток
    Для начинки:
    ❯ 1 ч. л. вершкового масла
    ❯ 6 стебел зеленої цибулі
    ❯ 3 яйця
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 200 г сметани
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 140 г обсмаженої шинки, нарізаної смужками
    ❯ 1 ст. л. тертого сиру

    Покроковий процес приготування пирога з цибулею та шинкою

    Крок 1

    Вівсяні пластівці подрібнити у блендері або потовкти та змішати з борошном. Додати щіпку солі, жовток, вершкове масло та оливкову олію. Влити 5 стіл. ложок холодної води та замісити гладке еластичне тісто. Загорнути його в
    харчову плівку та покласти в холодильник на 1 год

    Крок 2

    Зелену цибулю вимити, обсушити та крупно нарізати. Для заливання яйця збити з молоком і сметаною. Приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку.

    Крок 3

    Тісто розкотити в тонкий пласт і вислати їм форму, зробивши бортик. Наколоти тісто виделкою. Викласти шинку та зелену цибулю, полити яєчно-сметанной заливкою, посипати тертим сиром та випікати в духовці 25 хв при 170 ° до золотаво-коричневого кольору

    Начинку складайте по своєму смаку. До пирога рекомендуємо подати чашку легкого курячого бульйону

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з цибулею та шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *