Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з тунцем

Пиріг з тунцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 410 ккал

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 500 г замороженого листкового бездрожжевого тіста
    ❯ 3 великі цибулини
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 2 стручки солодкого перцю (червоний та зелений)
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ 600 г консервованого тунця
    ❯ 1 жовток

    Покроковий процес приготування пирігу з тунцем

    Крок 1

    Тесту дати повністю відтанути за кімнатної температури. Цибулю очистити та нарізати тонкими півкільцями. Часник очистити та порубати. Стручки перцю вимити, розрізати на половинки та нарізати смужками.

    Крок 2

    У сковороді нагріти олію і злегка підрум’янити цибулю з часником. Додати перець і, помішуючи, смажити 5 хв. Додати рибу (без олії), перемішати і прогріти всі разом. Дати охолонути.

    Крок 3

    Тісто розділити навпіл, кожну частину розкотити. Одну з них укласти на лист, вистелений пергаментом. Зверху розподілити начинку та накрити другим пластом тіста. Краї защипати. Верх змастити жовтком. Випікати 35 хв. при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *