Перейти до вмісту
Головна » Пиріг з яйцями та м’ясом

Пиріг з яйцями та м’ясом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріг з яйцями та м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 10 хвилин
    У 1 порції: 690 ккал, 10 г білків,
    15 г жирів, 72 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 200 г охолодженого вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2 ст. л. молока
    Для начинки:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 500 г рубаного м’яса
    ❯ 125 г бекону
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ Зелена цибуля
    ❯ гірчиця

    Покроковий процес приготування пирігу з яйцями

    Крок 1

    Олію нарізати кубиками та порубати в крихту з борошном і сіллю. Додати яйце, молоко та замісити гладке тісто. Прибрати тісто у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Для начинки 4 яйця відварити круто (прибл. 9 хв) і очистити від шкаралупи. Бекон дрібно порізати. Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Зелений цибулю обполоснути, нарізати кільцями та перемішати з рубаним м’ясом, беконом, петрушкою, гірчицею і яйцем, що залишилося. Суміш посолити та поперчити

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. На посипану борошном робочу поверхню розкотити 2/3 тіста в пласт завтовшки прибл. 0,5 см, перекласти його у вистелену папером для випікання круглої форми та зробити борти. На тісто викласти половину м’ясної суміші, потім нарізані половинками варені яйця та другу половину м’ясної суміші.

    Крок 4

    Тісто, що залишилося тонко розкотити, накрити їм начинку. Защипати краю і зробити невеликий отвір по центру, щоб виходила пара. Випікати 45 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг з яйцями та м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *