Перейти до вмісту
Головна » Пиріг зі смородиною

Пиріг зі смородиною

    Пиріг зі смородиною

    «Діаменю» рецепт “Пиріг зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,4 ХО
    128 ккал

    Інгредієнти

    – 180 г нежирного сиру
    – 1 ст. вівсяних пластівців
    – 10 г висівок
    – ванілін
    – порошок стевії – на смак
    – 350 г нежирного сиру
    – 1 яйце
    – 300 г свіжої чорної смородини
    – 1 ч. л. рослинної олії

    Покрокове приготування пирігу зі смородиною

    Крок 1

    Змішую в блендері половину сиру, вівсяні пластівці, висівки, ванілін та замінник цукру. Силіконову форму змащую олією та викладаю тісто. Розподіляю формою, формуючи бортик. Випікаю в духовці 10 хвилин при 180 градусах.

    Крок 2

    Для начинки смородину змішую з сиром, додаю ванілін і підсолоджувач (у мене порошок стевії). Ягодно-сирну суміш викладаю на тісто, що підрум’янилося, розподіляю рівним шаром і ставлю в духовку ще пів години.

    Крок 3

    Готовий пиріг прикрашаю листочками м’яти чи стевії.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг зі смородиною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *