«Діаменю» рецепт “Пиріг зі смородиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,4 ХО
128 ккал
Інгредієнти
– 180 г нежирного сиру
– 1 ст. вівсяних пластівців
– 10 г висівок
– ванілін
– порошок стевії – на смак
– 350 г нежирного сиру
– 1 яйце
– 300 г свіжої чорної смородини
– 1 ч. л. рослинної олії
Покрокове приготування пирігу зі смородиною
Крок 1
Змішую в блендері половину сиру, вівсяні пластівці, висівки, ванілін та замінник цукру. Силіконову форму змащую олією та викладаю тісто. Розподіляю формою, формуючи бортик. Випікаю в духовці 10 хвилин при 180 градусах.
Крок 2
Для начинки смородину змішую з сиром, додаю ванілін і підсолоджувач (у мене порошок стевії). Ягодно-сирну суміш викладаю на тісто, що підрум’янилося, розподіляю рівним шаром і ставлю в духовку ще пів години.
Крок 3
Готовий пиріг прикрашаю листочками м’яти чи стевії.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!