Рецепт “Пюре з брукви та картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 130 ккал, 4 г білків,
4 г жирів, 22 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г брукви
❯ 200 г картоплі, що розварюється.
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ прибл. 200-250 мл теплого молока
❯ 1/2 ст. л. оливкової олії
Покроковий процес приготування пюре з брукви
Крок 1
Овочі ретельно вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння достатню кількість води, покласти нарізану брукву і варити 6 хв.
Крок 3
До брукви додати картоплю. Овочі посолити та варити до м’якості
Крок 4
З овочів злити воду. Розім’яти варені брукву та картопля у пюре, додавши молоко. Пюре посолити та поперчити до смаку, заправити оливковою олією. Подати як гарнір до м’яса. Добре доповнити страву тушкованим листям мангольду.
Пюре можна приготувати і без молока, розбавивши його до бажаної консистенції водою з-під брукви та заправивши оливковою олією. Вийде чудова пісна страва з цінними харчовими властивостями.