Перейти до вмісту
Головна » Пюре з брукви та картоплі

Пюре з брукви та картоплі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пюре з брукви та картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 130 ккал, 4 г білків,
    4 г жирів, 22 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г брукви
    ❯ 200 г картоплі, що розварюється.
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ прибл. 200-250 мл теплого молока
    ❯ 1/2 ст. л. оливкової олії

    Покроковий процес приготування пюре з брукви

    Крок 1

    Овочі ретельно вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння достатню кількість води, покласти нарізану брукву і варити 6 хв.

    Крок 3

    До брукви додати картоплю. Овочі посолити та варити до м’якості

    Крок 4

    З овочів злити воду. Розім’яти варені брукву та картопля у пюре, додавши молоко. Пюре посолити та поперчити до смаку, заправити оливковою олією. Подати як гарнір до м’яса. Добре доповнити страву тушкованим листям мангольду.

    Пюре можна приготувати і без молока, розбавивши його до бажаної консистенції водою з-під брукви та заправивши оливковою олією. Вийде чудова пісна страва з цінними харчовими властивостями.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пюре з брукви та картоплі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *