Перейти до вмісту
Головна » Равіолі з м’ясом

Равіолі з м’ясом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Равіолі з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 700 г домашніх равіолі з м’ясом (або дрібних вареників)
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ 100 г жирної сметани
    ❯ 200 г вершків
    ❯ 300 г курячої печінки
    ❯ 500 г печериць
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 150–180 мл води
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування равіолі

    Крок 1

    Курячу печінку ретельно промити та нарізати невеликими скибочками. На сковороді на олії швидко обсмажити
    печінку, посолити та поперчити по смаку. Обсмажену печінку перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    Цибулини очистити та дрібно нарізати. Гриби протерти вологою серветкою та нарізати тонкими пластинами. На сковороді на жирі що залишилося після обсмажування печінки, обсмажувати цибулю з грибами до прозорості цибулі. Посолити та поперчити.

    Крок 3

    Равіолі (вареники) відварити до напівготовності, відкинути на друшляк та дати воді стекти.

    Крок 4

    Подготовить 6 порционных горшочков. Сливочное масло нарезать мелкими кубиками и поровну разложить по горшочкам. Сметану перемешать со сливками, слегка посолить и хорошо поперчить.

    Крок 5

    Розкласти по горщиках равіолі, печінку та гриби з цибулею та залити сметанно-вершковим соусом.

    Крок 6

    Духовку нагріти до 180 °. З борошна, води та олії руками вимісити гладке круте тісто та сформувати з нього 6 коржів
    по діаметру більше горщиків. Горщики накрити коржами як кришечками та запікати равіолі з печінкою та грибами 25хв.

    Крок 7

    Перед подачею на стіл кришечки надколоти. Готову страву подати гарячим із зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Равіолі з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *