Рецепт “Равіолі з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 700 г домашніх равіолі з м’ясом (або дрібних вареників)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 60 г вершкового масла
❯ 100 г жирної сметани
❯ 200 г вершків
❯ 300 г курячої печінки
❯ 500 г печериць
❯ 2 цибулини
❯ 250 г борошна
❯ 150–180 мл води
❯ 50 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування равіолі
Крок 1
Курячу печінку ретельно промити та нарізати невеликими скибочками. На сковороді на олії швидко обсмажити
печінку, посолити та поперчити по смаку. Обсмажену печінку перекласти в інший посуд.
Крок 2
Цибулини очистити та дрібно нарізати. Гриби протерти вологою серветкою та нарізати тонкими пластинами. На сковороді на жирі що залишилося після обсмажування печінки, обсмажувати цибулю з грибами до прозорості цибулі. Посолити та поперчити.
Крок 3
Равіолі (вареники) відварити до напівготовності, відкинути на друшляк та дати воді стекти.
Крок 4
Подготовить 6 порционных горшочков. Сливочное масло нарезать мелкими кубиками и поровну разложить по горшочкам. Сметану перемешать со сливками, слегка посолить и хорошо поперчить.
Крок 5
Розкласти по горщиках равіолі, печінку та гриби з цибулею та залити сметанно-вершковим соусом.
Крок 6
Духовку нагріти до 180 °. З борошна, води та олії руками вимісити гладке круте тісто та сформувати з нього 6 коржів
по діаметру більше горщиків. Горщики накрити коржами як кришечками та запікати равіолі з печінкою та грибами 25хв.
Крок 7
Перед подачею на стіл кришечки надколоти. Готову страву подати гарячим із зеленню.