«Діаменю» рецепт “Реберця з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
200 ккал
Інгредієнти
– 1 кг капусти
– 0,7 кг свинячих ребер
– 2 цибулини
– 3 моркви
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. томатної пасти
– мелена солодка паприка
– мелений чорний перець
– кмин і сіль – на смак
Покрокове приготування реберць
Крок 1
Ребра промиваю, обсушую, нарізаю. Обсмажую на олії на великому вогні з двох сторін, перекладаю в каструлю з товстим дном.
Крок 2
Нарізану цибулю обсмажую на маслі, що залишилася в сковороді, додаю терту моркву. Кладу засмаження до ребер і перемішую.
Крок 3
Викладаю частину нашаткованої капусти, перемішую та вливаю 1 ст. води. У міру осідання капусти підкладаю решту. Додаю подрібнений часник, прянощі, сіль та томатну пасту, перемішую. Тушу на малому вогні під кришкою до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!