Перейти до вмісту
Головна » Реберця з капустою

Реберця з капустою

    Реберця з капустою

    «Діаменю» рецепт “Реберця з капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    200 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг капусти
    – 0,7 кг свинячих ребер
    – 2 цибулини
    – 3 моркви
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. томатної пасти
    – мелена солодка паприка
    – мелений чорний перець
    – кмин і сіль – на смак

    Покрокове приготування реберць

    Крок 1

    Ребра промиваю, обсушую, нарізаю. Обсмажую на олії на великому вогні з двох сторін, перекладаю в каструлю з товстим дном.

    Крок 2

    Нарізану цибулю обсмажую на маслі, що залишилася в сковороді, додаю терту моркву. Кладу засмаження до ребер і перемішую.

    Крок 3

    Викладаю частину нашаткованої капусти, перемішую та вливаю 1 ст. води. У міру осідання капусти підкладаю решту. Додаю подрібнений часник, прянощі, сіль та томатну пасту, перемішую. Тушу на малому вогні під кришкою до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця з капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *