Рецепт “Рулет із рубаного м’яса з начинкою із солодкого перцю, фаршированого ніжним сирним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 40 хвилин
У 1 порції: 950 ккал, 44 г білків,
77 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 довгастий стручок червоного солодкого перцю
❯ 250 г сирного сиру із зеленню
❯ 6 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 1 ст. л. вершків
❯ 800 г рубаного м’яса асорті
❯ 1 яйце
❯ 2 ст. л. рубаної зелені
❯ 1–2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування чизкейку рулету із рубаного м’яса
Крок 1
Стручок солодкого перцю вимити. Видаливши плодоніжку та насіння, нафарширувати перець сирним сиром і покласти в холодильник.
Крок 2
Рубане м’ясо змішати з 2 стіл. ложками панірувальних сухарів, додати вершки, яйце, приправити сіллю та меленим чорним перцем і добре вимісити масу руками.
Крок 3
Нагріти духовку до 160 °. М’ясну масу викласти пластом на вистелену харчову плівку робочої поверхні. Зверху на м’ясо покласти фарширований солодкий перець та, загорнувши харчову плівку, сформувати рулет. Сухарі, що залишилися, перемішати з рубаною зеленню, обваляти рулет в отриманій паніровці, загорнути його в папір для випікання і викласти на лист. Запікати у духовці 1 ч. Папір видалити. Рулет змастити 1-2 стіл. ложками рослинної олії та запікати ще 15 хв при 180°. Готовий рулет нарізати скибочками. Добре подати на стіл з картоплею