«Діаменю» рецепт “Рулет у норі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
142 ккал
Інгредієнти
– 350 г філе білої риби
– 50 г шпинату
– 1 білок
– 1 лист норі
– 1 ч. л. куркуми
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування рулетів у норі
Крок 1
Рибу подрібнюю в блендері, додаю білок, сіль, перець, перемішую. Масу поділяю на три частини. В одну додаю шпинат (заморожений віджимаю). В другу — куркуму
Крок 2
На столі розкладаю харчову плівку, викладаю незабарвлену частину фаршу за розміром листа норі. Потім — фарш із куркумою, а по центру — смужку фаршу зі шпинатом. За допомогою плівки згортаю рулетом, викладаю на фольгу, кінці скручую. Готую в пароварці 20 хвилин
Крок 3
Остуджую, ставлю в холодильник на 15 хвилин. Норі викладаю гладкою стороною донизу. Дістаю рулет, знімаю обгортку та завертаю в норі
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!