Перейти до вмісту
Головна » Рулет у норі

Рулет у норі

    Рулет у норі

    «Діаменю» рецепт “Рулет у норі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    142 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г філе білої риби
    – 50 г шпинату
    – 1 білок
    – 1 лист норі
    – 1 ч. л. куркуми
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування рулетів у норі

    Крок 1

    Рибу подрібнюю в блендері, додаю білок, сіль, перець, перемішую. Масу поділяю на три частини. В одну додаю шпинат (заморожений віджимаю). В другу — куркуму

    Крок 2

    На столі розкладаю харчову плівку, викладаю незабарвлену частину фаршу за розміром листа норі. Потім — фарш із куркумою, а по центру — смужку фаршу зі шпинатом. За допомогою плівки згортаю рулетом, викладаю на фольгу, кінці скручую. Готую в пароварці 20 хвилин

    Крок 3

    Остуджую, ставлю в холодильник на 15 хвилин. Норі викладаю гладкою стороною донизу. Дістаю рулет, знімаю обгортку та завертаю в норі

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет у норі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *