Рецепт “Рулет з м’ясною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 640 ккал, 26 г білків,
47 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 1 кг тесту:
❯ 1 ч. л. солі
❯ 200 мл води
❯ 500 г вершкового масла
❯ 400 г борошна
На 6 порцій рулету:
❯ 100 г бекону
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 1 рубане стебло цибулі-порею
❯ 500 г рубаної яловичини
❯ сіль
❯ мелений перець
❯ 60 г блакитного сиру
❯ 40 г багета шматочками
❯ 2 ст. л.збитих вершків
❯ 2 жмені рубаної петрушки
❯ 1 ч. л. рубаного чебрецю
❯ 2 яйця
❯ 375 г листкового тіста
❯ велика морська сіль
Покроковий процес приготування рулету з м’ясною начинкою
Крок 1
Для тесту сіль розчинити у воді, додати 75 г олії, борошно і вимісити тісто. Загорнути в харчову плівку і поставити в
холод. Олію розм’якшити, викласти між двома пластами плівки, розкотити в пласт та помістити в холод. Викласти
олію на пласт тіста і розкотити. Повторити 5 разів
Крок 2
Бекон і цибулю обсмажити на олії, перемішати з іншими інгредієнтами. Викласти масу на тісто, сформувати рулет,
зробити на ньому надрізи та випікати 40 хв при 180°.