Перейти до вмісту
Головна » Рулет з м’ясною начинкою

Рулет з м’ясною начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рулет з м’ясною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 640 ккал, 26 г білків,
    47 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 1 кг тесту:
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 200 мл води
    ❯ 500 г вершкового масла
    ❯ 400 г борошна
    На 6 порцій рулету:
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 рубане стебло цибулі-порею
    ❯ 500 г рубаної яловичини
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець
    ❯ 60 г блакитного сиру
    ❯ 40 г багета шматочками
    ❯ 2 ст. л.збитих вершків
    ❯ 2 жмені рубаної петрушки
    ❯ 1 ч. л. рубаного чебрецю
    ❯ 2 яйця
    ❯ 375 г листкового тіста
    ❯ велика морська сіль

    Покроковий процес приготування рулету з м’ясною начинкою

    Крок 1

    Для тесту сіль розчинити у воді, додати 75 г олії, борошно і вимісити тісто. Загорнути в харчову плівку і поставити в
    холод. Олію розм’якшити, викласти між двома пластами плівки, розкотити в пласт та помістити в холод. Викласти
    олію на пласт тіста і розкотити. Повторити 5 разів

    Крок 2

    Бекон і цибулю обсмажити на олії, перемішати з іншими інгредієнтами. Викласти масу на тісто, сформувати рулет,
    зробити на ньому надрізи та випікати 40 хв при 180°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет з м’ясною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *