Перейти до вмісту
Головна » Риба в пергаменті з овочами

Риба в пергаменті з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Риба в пергаменті з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 2 тушки білої морської риби (або 4 порційні шматки риби по 300 г)
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 черешок селери
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 маленький червоний буряк
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 4 гілочки петрушки + для прикраси
    ❯ 150 мл білого сухого вина
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування риби в пергаменті

    Крок 1

    Сік лимона віджати. Рибу промити, обсушити, збризкати соком лимона, добре посолити та поперчити. Духовку нагріти до 180 °. Підготувати лист і 2 (4) листи пергаменту.

    Крок 2

    Селеру промити, обсушити та нарізати скибочками. Цибуля, буряки та моркву очистити, моркву та буряк вимити та обсушити.

    Крок 3

    Моркву нарізати тонкими кухлями, буряки – невеликими кубиками або скибочками. Нарізаний буряк у невеликій мисці збризкати олією. Цибулю нарізати тонкими поздовжніми півкільцями, збризнути соком лимона, що залишився.
    Петрушку промити та обсушити.

    Крок 4

    Рибу викласти пергамент. Підготовлені овочі рівномірно розподілити по рибі, трохи посолити, збризкати рослинним
    олією і полити вином. Покласти на рибу по 1-2 гілочки петрушки. петрушку, Що Залишилася, порубати.

    Крок 5

    Пергамент щільно загорнути, кінці зафіксувати. Рибу у пергаменті перекласти на лист і запікати 30 хв. Готову рибу перекласти в посуд сервування, пергамент розгорнути. Рибу подати гарячою, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба в пергаменті з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *