Рецепт “Риба з тушкованою морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 330 ккал, 35 г білків,
12 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 100 г молодої моркви
❯ 4 ст. л. вершкового масла
❯ товчений чорний перець
❯ сіль
❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
❯ 2 ч. л. цукру
❯ 200 мл овочевого бульйону
❯ 800 г філе миня
❯ 1 лимон
❯ борошно для панірування
❯ жменя рубаної петрушки
Покроковий процес приготування риби з морквою
Крок 1
Моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати брусочками. У глибокій сковороді розтопити 2 стіл. ложки олії та обсмажити моркву. Приправити спеціями, додати цукор, влити бульйон і гасити 5 хв.
Крок 2
Філе розрізати порційними шматками, натерти їх сіллю та перцем, збризкати соком лимона, обваляти в борошно та обсмажити на маслі, що залишилося. Подати з морквою, посипавши рубаною зеленню.