Перейти до вмісту
Головна » Риба з тушкованою морквою

Риба з тушкованою морквою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Риба з тушкованою морквою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 330 ккал, 35 г білків,
    12 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г молодої моркви
    ❯ 4 ст. л. вершкового масла
    ❯ товчений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
    ❯ 2 ч. л. цукру
    ❯ 200 мл овочевого бульйону
    ❯ 800 г філе миня
    ❯ 1 лимон
    ❯ борошно для панірування
    ❯ жменя рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування риби з морквою

    Крок 1

    Моркву очистити, вимити, обсушити та нарізати брусочками. У глибокій сковороді розтопити 2 стіл. ложки олії та обсмажити моркву. Приправити спеціями, додати цукор, влити бульйон і гасити 5 хв.

    Крок 2

    Філе розрізати порційними шматками, натерти їх сіллю та перцем, збризкати соком лимона, обваляти в борошно та обсмажити на маслі, що залишилося. Подати з морквою, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Риба з тушкованою морквою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *