Рецепт “Рибне філе з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 30 г білків,
14 г жирів, 31 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 бульби картоплі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 різнокольорові стручки солодкого перцю
❯ 1 зубчик часнику пластинами
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ по 150 мл сухого білого вина та вершків
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 пучок петрушки (порубати)
❯ 4 шматки філе тріски (по 150 г)
Покроковий процес приготування рибного філе
Крок 1
Овочі вимити. Картоплю очистити, нарізати кубиками та обсмажувати на 1/2 олії 10 хв.
Крок 2
Солодкий перець нарізати брусочками та обсмажувати на вершковому маслі 2 хв. Додати часник і готувати ще 1 хв. Влити вино, посолити, поперчити та гасити 5 хв. Розвести суміш вершками та довести до кипіння. Всипати зелень
Крок 3
Рибу натерти сіллю, перцем і обсмажувати на олії по 3 хв. з кожного боку. Подати з картоплею, полив соусом.