Рецепт “Рибні котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Риба 800 гр (маса з кістками, без голови)
– Картопля 300 гр
– Петрушка пучок
– Цибуля 1 велика
– Часник 3 зубці
– Масло 10 гр
– Перець до смаку
– Сухарі панірувальні 150 гр
– Олія для смаження
– Сіль до смаку
Покроковий процес приготування рибних котлет
Крок 1
Дрібно нарізаємо цибулю та зелень. Часник дуже дрібно нарізаємо та перетираємо на пасту.
Крок 2
Нарізаємо рибу, складаємо в каструлю та заливаємо окропом. Варимо поки що м’ясо не почне відходити від хребту близько 10 хвилин. Зливаємо воду і залишаємо остигати. Потім прибираємо всі кісточки.
Крок 3
Гарячу сковороду змащуємо олією і висипаємо цибулю. Смажимо до золотистого кольору 5-7 хвилин. Тепер додаємо часник і смажимо близько 1 хвилини.
Крок 4
Чистимо відварену картоплю (картопля в мундирі). Додаємо смажену цибулю і мені картопля. Тепер додаємо рибу, зелень, сіль та трохи води (2-3 ложки). Добре перемішуємо та пробуємо на сіль.
Крок 5
Змочуємо руки та формуємо котлети. В одне яйце додаємо воду (один до одного) і добре перемішуємо. Відправляємо котлети в яйце, а потім у панірувальні сухарі. Наливаємо в сковороду олію і смажимо котлети. Перевертаємо та доливаємо масло.