Рецепт “Рибні палички із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 290 ккал
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 30 г каперсів
❯ 80 г сметани
❯ 80 г натурального йогурту
❯ 1 ч. л. гірчиці
❯ 600 г філе риби
❯ 3 ст. л. лимонного соку
❯ 2 яйця
❯ 100 г кокосової стружки
❯ 6 ст. л. борошна
❯ рослинна олія для фритюру
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування рибних паличок
Крок 1
Для соусу каперси дрібно нарізати, потім з’єднати зі сметаною, йогуртом та гірчицею. Посолити, поперчити та перемішати.
Крок 2
Рибне філе нарізати довгими скибочками, збризкати лимонним соком, посолити та поперчити.
Крок 3
У мисці трохи збити віночком яйця. В іншу миску насипати муку, в третю – кокосову стружку.
Крок 4
Шматочки риби вмочити в яйця, потім обваляти в борошні, знову вмочити в яйця і обваляти в кокосовій стружці. Смажити у фритюрі до золотистого кольору. Подати разом із приготованим раніше соусом. На гарнір можна запропонувати смажену або відварену картоплю.