Перейти до вмісту
Головна » Рибні палички із соусом

Рибні палички із соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибні палички із соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 290 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 30 г каперсів
    ❯ 80 г сметани
    ❯ 80 г натурального йогурту
    ❯ 1 ч. л. гірчиці
    ❯ 600 г філе риби
    ❯ 3 ст. л. лимонного соку
    ❯ 2 яйця
    ❯ 100 г кокосової стружки
    ❯ 6 ст. л. борошна
    ❯ рослинна олія для фритюру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибних паличок

    Крок 1

    Для соусу каперси дрібно нарізати, потім з’єднати зі сметаною, йогуртом та гірчицею. Посолити, поперчити та перемішати.

    Крок 2

    Рибне філе нарізати довгими скибочками, збризкати лимонним соком, посолити та поперчити.

    Крок 3

    У мисці трохи збити віночком яйця. В іншу миску насипати муку, в третю – кокосову стружку.

    Крок 4

    Шматочки риби вмочити в яйця, потім обваляти в борошні, знову вмочити в яйця і обваляти в кокосовій стружці. Смажити у фритюрі до золотистого кольору. Подати разом із приготованим раніше соусом. На гарнір можна запропонувати смажену або відварену картоплю.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибні палички із соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *