Перейти до вмісту
Головна » Рибний гратен із томатами

Рибний гратен із томатами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рибний гратен із томатами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4–6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 300 г філе копченої риби
    ❯ 300 г консервованих помідорів шматочками
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 100 мл овочевого бульйону
    ❯ 4 скибочки черствого білого хліба
    ❯ 50 г твердого сиру
    ❯ 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ зелень для подачі

    Покроковий процес приготування рибного гратену

    Крок 1

    Рибу за допомогою вилки розібрати на дрібні волокна, шкірку та всі кістки видалити. Цибулину очистити та нарізати
    тонкими півкільцями. Сир натерти на тертці. Черствий хліб стовкти у дрібну крихту.

    Крок 2

    У сотейнику на олії обсмажувати цибулю до золотистого кольору. Влити бульйон, додати помідори та готувати 10 хв. Викласти в томатну масу рибу та 1/2 хлібної крихти, посолити, поперчити та зняти з вогню.

    Крок 3

    Форму для запекания смазать растительным маслом (1 ст. л.) и переложить в нее рыбу в томате. Массу разровнять, посыпать оставшейся хлебной крошкой и сыром и запекать под грилем духовки 10–12 мин. Подать с ломтиками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний гратен із томатами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *