Перейти до вмісту
Головна » Рибний гратен з броколі

Рибний гратен з броколі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Рибний гратен з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 450 г замороженої броколі
    ❯ 800 г філе лосося
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
    ❯ 1/4 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 100 г тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування рибного гратену

    Крок 1

    Брокколі розморозити. Цибулину очистити та нарізати великими кільцями. Рибу вимити, обсушити та нарізати великими шматками. Рибу посолити, поперчити, збризкати соком лимона та приправити мускатним горіхом.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 160 °. Форму змастити олією.

    Крок 3

    Броколі злегка віджати та подрібнити за допомогою блендера.

    Крок 4

    В окремому посуді яйце розбовтати, як на омлет, вливаючи тонкою цівкою вершки. Додати майоран. Порціями підмішати в яєчно-вершкову масу броколі, посолити та поперчити на смак.

    Крок 5

    У підготовлену форму викласти рівним шаром цибулю і покласти на нього шматки риби.

    Крок 6

    Залити рибу яєчно-вершковим масою з броколі, посипати тертим сиром та запікати в духовці 30 хв. Збільшити температуру духовки до 180 ° і готувати страву ще 15 хв. Подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний гратен з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *