Перейти до вмісту
Головна » Рибний розсольник

Рибний розсольник

    Рибний розсольник

    «Діаменю» рецепт “Рибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    87 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г філе будь-якої риби
    – 3 картоплини
    – 1 морква
    – 200-300 г капусти
    – 1-2 цибулини
    – 2 солоних огірків
    – рослинна олія
    – зелень
    – сіль
    – перець
    – лавровий лист

    Покрокове приготування рибний розсольник

    Крок 1

    У рибний бульйон (я брала стейк із зубатки, можна й іншу рибу) кладу нашатковану капусту, потім – нарізану кубиками картопля і варю 10 хвилин.

    Крок 2

    Цибулю дрібно нарізаю, моркву тру на крупної тертці, пасерую овочі на рослинному олії та перекладаю в каструлю.

    Крок 3

    Додаю нарізані огірки (можна влити та трохи розсолу), зелень, сіль, перець, наприкінці варіння кладу лавровий лист і варю до готовності.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний розсольник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *