«Діаменю» рецепт “Рибний розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
87 ккал
Інгредієнти
– 500 г філе будь-якої риби
– 3 картоплини
– 1 морква
– 200-300 г капусти
– 1-2 цибулини
– 2 солоних огірків
– рослинна олія
– зелень
– сіль
– перець
– лавровий лист
Покрокове приготування рибний розсольник
Крок 1
У рибний бульйон (я брала стейк із зубатки, можна й іншу рибу) кладу нашатковану капусту, потім – нарізану кубиками картопля і варю 10 хвилин.
Крок 2
Цибулю дрібно нарізаю, моркву тру на крупної тертці, пасерую овочі на рослинному олії та перекладаю в каструлю.
Крок 3
Додаю нарізані огірки (можна влити та трохи розсолу), зелень, сіль, перець, наприкінці варіння кладу лавровий лист і варю до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!