«Діаменю» рецепт “Рибний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
143 ккал
Інгредієнти
– 400 г рибного фаршу
– 1 цибулина
– 1 яйце
– 2 ст. Псіліум
– сіль та перець – на смак
Для начинки:
– 1 цибулина
– 1 морква
– 50-70 г сиру
– підлога пучка петрушки
– 2 ч. л. паприки
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування рибного рулету
Крок 1
Фарш змішую з подрібненою цибулею, збитим яйцем, псилліумом, сіллю, перцем. Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці. Обсмажую овочі на олії.
Крок 2
На змочений водою лист пергаменту викладаю рибну масу. Широкий край пласта посипаю рубаною петрушкою, викладаю засмажку, посипаю паприкою, сіллю, перцем, сиром (їм же трохи присипаю весь пласт фаршу).
Крок 3
За допомогою пергаменту згортаю рулет. Пакую його в папір та викладаю у форму. Запікаю в духовці за температури 180 град. година
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!