Перейти до вмісту
Головна » Рибний рулет

Рибний рулет

    Рибний рулет

    «Діаменю» рецепт “Рибний рулет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    143 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г рибного фаршу
    – 1 цибулина
    – 1 яйце
    – 2 ст. Псіліум
    – сіль та перець – на смак
    Для начинки:
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 50-70 г сиру
    – підлога пучка петрушки
    – 2 ч. л. паприки
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування рибного рулету

    Крок 1

    Фарш змішую з подрібненою цибулею, збитим яйцем, псилліумом, сіллю, перцем. Цибулю дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці. Обсмажую овочі на олії.

    Крок 2

    На змочений водою лист пергаменту викладаю рибну масу. Широкий край пласта посипаю рубаною петрушкою, викладаю засмажку, посипаю паприкою, сіллю, перцем, сиром (їм же трохи присипаю весь пласт фаршу).

    Крок 3

    За допомогою пергаменту згортаю рулет. Пакую його в папір та викладаю у форму. Запікаю в духовці за температури 180 град. година

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний рулет. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *