Перейти до вмісту
Головна » Рибний суп із пшоном

Рибний суп із пшоном

    Рибний суп із пшоном

    Рецепт “Рибний суп із пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 312 ккал, 19г білків,
    14 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 5 банок:
    ❯ 5 кг маслюків
    ❯ 4 ст. л. солі
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ лавровий лист
    ❯ чорний перець горошком
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 100 мл 9% оцту

    Покроковий процес приготування рибного супу

    Крок 1

    Пшоно тричі промити на гарячому ситі водою, щоб пішла гіркота. Овочі вимити та очистити. Картоплю нарізати кубиками. Моркву натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити та порубати. Рибу розім’яти виделкою.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння 2 л води, покласти картоплю та рибу. Додати пшоно та лавровий лист, посолити та варити 15 хв. Нагріти на сковороді рослинну олію та обсмажити цибулю з морквою. Додати у суп, поперчити та варити ще 10 хв. Готовий суп розлити по порційних тарілках і прикрасити листочками петрушки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рибний суп із пшоном. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *