Рецепт “Рибний суп із пшоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 312 ккал, 19г білків,
14 г жирів, 30 г вуглеводів
Інгредієнти
На 5 банок:
❯ 5 кг маслюків
❯ 4 ст. л. солі
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ лавровий лист
❯ чорний перець горошком
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 100 мл 9% оцту
Покроковий процес приготування рибного супу
Крок 1
Пшоно тричі промити на гарячому ситі водою, щоб пішла гіркота. Овочі вимити та очистити. Картоплю нарізати кубиками. Моркву натерти на дрібній тертці. Цибулю очистити та порубати. Рибу розім’яти виделкою.
Крок 2
У каструлі довести до кипіння 2 л води, покласти картоплю та рибу. Додати пшоно та лавровий лист, посолити та варити 15 хв. Нагріти на сковороді рослинну олію та обсмажити цибулю з морквою. Додати у суп, поперчити та варити ще 10 хв. Готовий суп розлити по порційних тарілках і прикрасити листочками петрушки.