Перейти до вмісту
Головна » Рис з овочами

Рис з овочами

    Рис з овочами

    «Діаменю» рецепт “Рис з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,5 ХО
    260 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. рисової крупи
    – 1 морква
    – 50 г кореня петрушки
    – 1 стебло цибулі-порею
    – 0,5 ст. консервованого зеленого горошку
    – 1 яйце
    – 50 г твердого сиру
    – 1 ст. вершкового масла
    – 1 ст. води

    Покрокове приготування рису з овочами

    Крок 1

    Рисову крупу промиваю під струменем води, заливаю 1 ст. холодної води, додаю 0,5 ст. вершкового олії та припускаю в сотейнику. Даю охолонути.

    Крок 2

    Яйце збиваю, змішую з рисом та половиною сиру, натертого на дрібній тертці. Морква, корінь петрушки,
    цибулю-порей дрібно нарізаю, пасерую на олії до готовності та додаю горошок, солю.

    Крок 3

    Половину рису викладаю на лист, розподіляю тонким шаром, зверху укладаю овочеву суміш та покриваю шаром рису. Посипаю тертим сиром, що залишився, збризкую розтопленим вершковим маслом і запікаю в духовці при температурі 150 градусів близько 30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рис з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *