«Діаменю» рецепт “Рис з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
260 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. рисової крупи
– 1 морква
– 50 г кореня петрушки
– 1 стебло цибулі-порею
– 0,5 ст. консервованого зеленого горошку
– 1 яйце
– 50 г твердого сиру
– 1 ст. вершкового масла
– 1 ст. води
Покрокове приготування рису з овочами
Крок 1
Рисову крупу промиваю під струменем води, заливаю 1 ст. холодної води, додаю 0,5 ст. вершкового олії та припускаю в сотейнику. Даю охолонути.
Крок 2
Яйце збиваю, змішую з рисом та половиною сиру, натертого на дрібній тертці. Морква, корінь петрушки,
цибулю-порей дрібно нарізаю, пасерую на олії до готовності та додаю горошок, солю.
Крок 3
Половину рису викладаю на лист, розподіляю тонким шаром, зверху укладаю овочеву суміш та покриваю шаром рису. Посипаю тертим сиром, що залишився, збризкую розтопленим вершковим маслом і запікаю в духовці при температурі 150 градусів близько 30 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!