Перейти до вмісту
Головна » Рисовий суп з куркою

Рисовий суп з куркою

    Рисовий суп з куркою

    «Діаменю» рецепт “Рисовий суп з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    54 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г курячої грудки
    – 2 л води
    – 2 ст. відвареного рису
    – 1 морква
    – 2-3 картоплини
    – 2 яйця
    – 1 цибулина
    – прованські трави та сушена петрушка – на смак

    Покрокове приготування рисового супу

    Крок 1

    Грудку мою, знімаю шкіру, заливаю водою і варю до готовності. Зливаю бульйон, даю м’ясу охолонути та нарізаю середніми шматочками. Картоплю мою, очищаю та нарізаю кубиками. Заливаю холодною водою.

    Крок 2

    Рис відварюю до готовності. Яйця варю круто. Цибулю і моркву очищаю та нарізаю кубиками. Нарізані овочі пасерую на олії. У готовий бульйон викладаю нарізану картоплю та варю до готовності

    Крок 3

    Потім додаю варене куряче м’ясо, готовий рис, перемішую та варю близько 5 хвилин. Викладаю нарізані яйця, засмажку, прянощі та сіль. Даю закипіти та знімаю суп із вогню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий суп з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *