Перейти до вмісту
Головна » Сациві з волоськими горіхами

Сациві з волоськими горіхами

    Сациві з волоськими горіхами

    «Діаменю» рецепт “Сациві з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    312 ккал

    Інгредієнти

    – Курка
    – 1 ст. волоських горіхів
    – 1 цибулина
    – 4 зубки часнику
    – 1 ст. білого винного оцту
    – 1 ст. кукурудзяного борошна
    – по 1 ч. л. шафрану, коріандру, хмелі-сунелі
    – перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування сациві

    Крок 1

    Курку заливаю великою кількістю води, варю бульйон, солю, додаю прянощі. Нарізаю цибулю, тушу до прозорості на олії

    Крок 2

    Курку дістаю з бульйону, відокремлюю м’ясо від кісток, нарізаю шматочками. Горіхи змішую з шафраном,
    хмелі-сунелі та коріандром, борошном, додаю мелений чорний та гіркий перець, рубаний часник, перемішую, вливаю ополоник бульйону

    Крок 3

    Кип’ячу 1 л бульйону, додаю цибульну піджарку та горіхову масу, проварюю 5 хвилин, вливаю оцет. Перекладаю м’ясо у горіховий соус, знімаю з вогню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сациві з волоськими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *