«Діаменю» рецепт “Сациві з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
312 ккал
Інгредієнти
– Курка
– 1 ст. волоських горіхів
– 1 цибулина
– 4 зубки часнику
– 1 ст. білого винного оцту
– 1 ст. кукурудзяного борошна
– по 1 ч. л. шафрану, коріандру, хмелі-сунелі
– перець, сіль – на смак
Покрокове приготування сациві
Крок 1
Курку заливаю великою кількістю води, варю бульйон, солю, додаю прянощі. Нарізаю цибулю, тушу до прозорості на олії
Крок 2
Курку дістаю з бульйону, відокремлюю м’ясо від кісток, нарізаю шматочками. Горіхи змішую з шафраном,
хмелі-сунелі та коріандром, борошном, додаю мелений чорний та гіркий перець, рубаний часник, перемішую, вливаю ополоник бульйону
Крок 3
Кип’ячу 1 л бульйону, додаю цибульну піджарку та горіхову масу, проварюю 5 хвилин, вливаю оцет. Перекладаю м’ясо у горіховий соус, знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!