Перейти до вмісту
Головна » Салат із квасолі із солоним огірком

Салат із квасолі із солоним огірком

    Салат із квасолі із солоним огірком

    «Діаменю» рецепт “Салат із квасолі із солоним огірком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    166 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. квасолі
    – 1 солоний огірок
    – 1 яблуко
    – 1 цибулина
    – 1 яйце
    – сіль та мелений червоний перець – на смак
    – пучок зелені

    Покрокове приготування салату із квасолі

    Крок 1

    Квасолю мою, замочую на ніч у холодній воді. Відварюю до готовності на малому вогні під кришкою (близько години). Готову квасолю проціджую.

    Крок 2

    Яйце відварюю круто, даю охолонути. Очищаю та дрібно нарізаю. Цибулю чищу і дрібно нарізаю, потім обдаю окропом. Солоний огірок нарізаю кубиками. Яблуко мою, очищаю і також нарізаю кубиками

    Крок 3

    Усі інгредієнти з’єдную в мисці, перемішую. Зелень дрібно рубаю ножем. Салат приправляю перцем, солю та прикрашаю зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат із квасолі із солоним огірком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *