«Діаменю» рецепт “Салат із квасолі із солоним огірком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
166 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. квасолі
– 1 солоний огірок
– 1 яблуко
– 1 цибулина
– 1 яйце
– сіль та мелений червоний перець – на смак
– пучок зелені
Покрокове приготування салату із квасолі
Крок 1
Квасолю мою, замочую на ніч у холодній воді. Відварюю до готовності на малому вогні під кришкою (близько години). Готову квасолю проціджую.
Крок 2
Яйце відварюю круто, даю охолонути. Очищаю та дрібно нарізаю. Цибулю чищу і дрібно нарізаю, потім обдаю окропом. Солоний огірок нарізаю кубиками. Яблуко мою, очищаю і також нарізаю кубиками
Крок 3
Усі інгредієнти з’єдную в мисці, перемішую. Зелень дрібно рубаю ножем. Салат приправляю перцем, солю та прикрашаю зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!