Перейти до вмісту
Головна » Салат табулє з овочами

Салат табулє з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Салат табулє з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 ХВИЛИН + 1 Ч НА ОХОЛОДЖЕННЯ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г кускуса
    ❯ 50 г родзинок
    ❯ 250 г помідорів чері
    ❯ 1 молода цибулина
    ❯ 1 пучок петрушки
    ❯ кілька гілочок м’яти
    ❯ 1 салатний огірок
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 лайм
    ❯ 1 пучок кінзи
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. меленого куміну
    ❯ сіль
    ❯ гострий мелений перець

    Покроковий процес приготування салату табулє

    Крок 1

    У каструлі родзинки залити 2 склянками води, додати 1 ст. л. оливкової олії, щіпку солі та довести до кипіння.

    Крок 2

    Каструлю зняти з вогню, всипати кускус, накрити кришкою і дати крупі набухнути 2-3 хв. Ретельно розім’яти крупу за допомогою вилки, викласти тонким шаром на плоску страву і дати охолонути.

    Крок 3

    Петрушку, м’яту та кінзу вимити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Цибулину очистити та нарізати тонкими півкільцями, зелень порубати. Помідори та огірок вимити, обсушити, помідори розрізати на 2–4 частини, огірок нарізати дрібними шматочками.

    Крок 4

    З цитрусових віджати сік і перемішати його з оливковою олією, що залишилася. Додати сіль та перець на смак.

    Крок 5

    У великій мисці зелень, цибуля, огірок та помідори перемішати із кускусом. Накрити миску харчовою плівкою та помістити в холодильник на 1 годину кускус викласти на велику страву гіркою та прикрасити гілочками свіжої зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат табулє з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *