Рецепт “Салат з куркою та полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 16 г білків,
12 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г курячого філе
❯ 5 міні-кульок моцарели в розсолі
❯ 100 г полуниці
❯ мікс салатів
❯ 2 ст. л. кедрових горішків
❯ сіль
❯ зелень на смак
Для заправки:
❯ 1 ст. л. світлого бальзамічного оцту
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ч. л. соку лимона
Покроковий процес приготування салату з куркою
Крок 1
Куряче філе відварити у підсоленій воді до готовності та акуратно розібрати на волокна. Викласти у глибоку миску.
Крок 2
Ягоди та зелень вимити та обсушити. Полуницю нарізати часточками. Листя салатів вимити, обсушити та порвати. Зелень дрібно посікти. Додати підготовлені продукти до курки, посолити, акуратно підмішати кульки моцарели без розсолу
Крок 3
Приготувати заправку. Бальзамічний оцет, оливкову олію і сік лимона з’єднати в піалі та добре збити віночком (близько 5 хв). Салат полити заправкою, акуратно перемішати та посипати горішками.
Солодка полуниця гармонійно поєднується на смак з птахом, сирами та салатною зеленню.