Перейти до вмісту
Головна » Сало в розсолі

Сало в розсолі

    Сало в розсолі

    Рецепт “Сало в розсолі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Розсіл №1:
    – Вода 1 л
    – Сіль 150 гр
    – Сало 1 кг
    Розсіл №2:
    – Сало 1 кг
    – Вода 1 л
    – Сіль 150 гр
    – Цукор 1 ч.л.
    – Суміш перців 1 ст.л.
    – Лавровий лист 2 шт
    – Чилі 0,5 ч. л.
    – Часник 5 шт

    Покроковий процес приготування сала в розсолі
    Сало в розсолі1

    Крок 1

    У киплячу воду висипаємо сіль. Вимикаємо, коли розчиниться сіль. Далі потрібно обсмалити шкірку до чорного кольору. Потім кладемо зверху рушник і заливаємо окропом. Залишаємо на 5 хвилин і потім чистимо шкіру ножем. Якщо потрібно ще розпарюємо.

    Сало в розсолі2

    Крок 2

    Нарізаємо шматочками сало і заливаємо водою з сіллю. Забираємо в холодильник на три дні.

    Сало в розсолі3

    Крок 3

    Ставимо воду на вогонь, насипаємо сіль і трохи цукру. Коли закипить, вимикаємо. Роздавлюємо суміш перців і відправляємо у розсіл. Додаємо лавровий лист і трохи чилі. Перемішуємо і залишаємо остигати.

    Сало в розсолі4

    Крок 4

    Нарізаємо часник і розподіляємо по банку із салом. Відправляємо до банку лавровий лист і заливаємо розсолом. Закриваємо кришку, перевертаємо кілька разів і забираємо в холодильник на три дні.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сало в розсолі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *