«Діаменю» рецепт “Сальтісон” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0 ХО
259 ккал
Інгредієнти
– 500 г свинячих бруньок
– свиняче серце
– свиняча легеня
– 400 г свинини
– 300 г свіжого сала
– 7-8 зубчиків часнику
– свинячий шлунок
– сіль
– перець
– прянощі, зелень – на смак
Покрокове приготування сальтісону
Крок 1
Відварюю субпродукти та м’ясо до напівготовності. Даю охолонути, нарізаю невеликими кубиками, додаю свіже нарізане сало. Солю, перчу, всипаю мелений коріандр та кріп, кладу подрібнені зубчики часнику. Наповнюю масою підготовлений шлунок, зашиваю.
Крок 2
Наколю голкою. Запікаю в духовці при 170- 180 градусів півтори години, дістаю з духовки і відразу ж відправляю під гніт на ніч. Вранці вже можна знімати пробу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!