Перейти до вмісту
Головна » Сендвіч з куркою

Сендвіч з куркою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сендвіч з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 860 ккал, 36 г білків,
    52 г жирів, 60 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 шматки філе курячої грудки (по 100 г)
    ❯ сіль
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ 1 ст. л. молока
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 5 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені
    ❯ 5 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 авокадо
    ❯ 2 ст. ложки соку лимона
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 2 помідори
    ❯ 4 цільнозернові булочки
    ❯ 4 ст. л. сирного сиру
    ❯ 6 листя салату айсберг

    Покроковий процес приготування сендвіча з куркою

    Крок 1

    Шматки філе вимити, добре обсушити та відбити через харчову плівку з обох боків. Натерти сіллю та перцем. Яйце розбити в глибоку тарілку, додати молоко і збовтати.

    Крок 2

    Відбивні спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яєчно-молочну суміш і запаніруйте в сухарях, змішаних з рубаною зеленню.

    Крок 3

    Обсмажити відбивні на 1 стіл. ложці олії та викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир

    Крок 4

    М’якуш авокадо нарізати дрібними кубиками та збризкати 1 стіл. ложкою соку лимона. Сік, що залишився змішати з 4 стіл. ложками олії, сіллю та перцем, злегка збити вилкою. Цибулю очистити та порубати. Помідори вимити, нарізати кубиками та перемішати з цибулею, авокадо та лимонною заправкою.

    Крок 5

    Кожну булочку розрізати на дві половинки, нижню намазати сирним сиром. Викласти листя салату, відбивні та овочі з авокадо. Накрити верхньою половинкою та притиснути.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сендвіч з куркою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *