Рецепт “Сендвіч з куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 860 ккал, 36 г білків,
52 г жирів, 60 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 шматки філе курячої грудки (по 100 г)
❯ сіль
❯ 1 велике яйце
❯ 1 ст. л. молока
❯ 2 ст. л. борошна
❯ 5 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 2 ст. л. рубаної зелені
❯ 5 ст. л. рослинної олії
❯ 1 авокадо
❯ 2 ст. ложки соку лимона
❯ мелений чорний перець
❯ 1 червона цибулина
❯ 2 помідори
❯ 4 цільнозернові булочки
❯ 4 ст. л. сирного сиру
❯ 6 листя салату айсберг
Покроковий процес приготування сендвіча з куркою
Крок 1
Шматки філе вимити, добре обсушити та відбити через харчову плівку з обох боків. Натерти сіллю та перцем. Яйце розбити в глибоку тарілку, додати молоко і збовтати.
Крок 2
Відбивні спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яєчно-молочну суміш і запаніруйте в сухарях, змішаних з рубаною зеленню.
Крок 3
Обсмажити відбивні на 1 стіл. ложці олії та викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир
Крок 4
М’якуш авокадо нарізати дрібними кубиками та збризкати 1 стіл. ложкою соку лимона. Сік, що залишився змішати з 4 стіл. ложками олії, сіллю та перцем, злегка збити вилкою. Цибулю очистити та порубати. Помідори вимити, нарізати кубиками та перемішати з цибулею, авокадо та лимонною заправкою.
Крок 5
Кожну булочку розрізати на дві половинки, нижню намазати сирним сиром. Викласти листя салату, відбивні та овочі з авокадо. Накрити верхньою половинкою та притиснути.