Перейти до вмісту
Головна » Шотландський суп

Шотландський суп

    Шотландський суп

    «Діаменю» рецепт “Шотландський суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,1 ХО
    189 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г сочевиці
    – 3 ст. рослинної олії
    – 100 г бекону
    – 3 цибулини
    – 2 моркви
    – 1 корінь селери
    – 3 зубчики часнику
    – лавровий лист
    – сіль
    – перець
    – петрушка та зелена цибуля – на смак

    Покрокове приготування шотландського супу

    Крок 1

    Сочевицю мою і перебираю. Заливаю холодною водою та ставлю на вогонь. Варю до готовності. Овочі чищу, мою та нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Бекон обсмажую на олії, додаю овочі, крім часнику, і продовжую обсмажувати. Коли сочевиця буде готова, проціджую, змішую з овочами, додаю сіль, прянощі, зелень та подрібнений часник. Ще трохи томлю на малому вогні під кришкою.

    Крок 3

    Якщо є бажання можна довести страву до однорідної консистенції за допомогою блендера. Замість бекону можна використовувати свинячі реберця.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Шотландський суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *