Рецепт “Скумбрія в розсолі за 5 хвилин” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Скумбрія 3 шт. (1,2 кг.)
– Вода 250 мл
– Сіль 25 гр
– Цукор 15 гр
– Чорний перець 1 ч. л.
– Лавровий лист 1 шт
– Гірчиця 2 ст.л.
Покроковий процес приготування скумбрії в розсолі
Крок 1
Відокремлюємо філе від риби та відрізаємо реберні кісточки. Кісточки в середині легко забираються за допомогою пінцету.
Крок 2
Ставимо воду на плиту та нагріваємо. Додаємо сіль та цукор. Коли вода закипить, прибираємо з плити. Злегка роздавлюємо перець горошком та відправляємо у воду. Ламаємо лавровий лист і відправляємо до перцю. Далі додаємо гірчицю та добре перемішуємо.
Крок 3
Нарізаємо філе на порційні шматочки та складаємо посуд. Заливаємо рибу остиглим розсолом. Зверху кладемо невеликий вантаж. Накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на добу.