Перейти до вмісту
Головна » Скумбрія запечена з овочами

Скумбрія запечена з овочами

    Скумбрія запечена з овочами

    Рецепт “Скумбрія запечена з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    1 порцій, 1 година 15 хвилин

    Інгредієнти

    – 2 великі тушки свіжозамороженої скумбрії
    – 1 стручок солодкого перцю
    – 1 помідор
    – Жменя оливок
    – Сік 1/2 лимона
    – 50 г тертого сиру
    – Рослинна олія
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування скумбрії з овочами

    Крок 1

    Рибу розморозити, голови та видалити хвости. Кожну тушку акуратно розрізати по черевці, розгорнути та видалити хребет і всі кістки.

    Крок 2

    Рибу збризкати соком лимона, посолити та поперчити.

    Крок 3

    Солодкий перець вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Помідор вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати так само. Оливки дрібно порубати.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180°. Підготувати лист і вислати його папером для випікання. Овочі перемішати з оливками та тертим сиром, злегка посолити, поперчити та закласти в черевці риби. Черевці зафіксувати дерев’яними шпажками та викласти рибу на вистелене пергаментом лист.

    Крок 5

    Рибу змастити рослинною олією і запікати бл. 35 хв. Шпажки видалити, рибу трохи охолодити та нарізати порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Скумбрія запечена з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *