Перейти до вмісту
Головна » Смажені ковбаски із салатом

Смажені ковбаски із салатом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажені ковбаски із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 570 ккал, 26 г білків,
    42 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г рубаної червоної капусти
    ❯ сіль
    ❯ 2 ст. л. яблучного оцту
    ❯ 2 ст. л. соку апельсина
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду
    ❯ 4 рубані цибулини із зеленню
    ❯ 3 ст. ложки оливкової олії
    ❯ товчений чорний перець
    ❯ 12 ковбасок для смаження
    ❯ 4 скибочки яблука
    ❯ 4 ст. л. гірчиці

    Покроковий процес приготування смажених ковбасок

    Крок 1

    Капусту посолити та обім’яти. Для заправки змішати оцет, сік апельсину та мед. Збризкати капусту, підмішати в салат цибуля, олія і чорний перець. Поставити салат у холод на 30 хв.

    Крок 2

    Ковбаски запекти у духовці без додавання жиру. Скибочки яблука змастити гірчицею. Ковбаски наколоти на шпажки. Подати із салатом та яблуками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смажені ковбаски із салатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *