Рецепт “Смажені ковбаски із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 570 ккал, 26 г білків,
42 г жирів, 23 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г рубаної червоної капусти
❯ сіль
❯ 2 ст. л. яблучного оцту
❯ 2 ст. л. соку апельсина
❯ 1 ст. л. рідкого меду
❯ 4 рубані цибулини із зеленню
❯ 3 ст. ложки оливкової олії
❯ товчений чорний перець
❯ 12 ковбасок для смаження
❯ 4 скибочки яблука
❯ 4 ст. л. гірчиці
Покроковий процес приготування смажених ковбасок
Крок 1
Капусту посолити та обім’яти. Для заправки змішати оцет, сік апельсину та мед. Збризкати капусту, підмішати в салат цибуля, олія і чорний перець. Поставити салат у холод на 30 хв.
Крок 2
Ковбаски запекти у духовці без додавання жиру. Скибочки яблука змастити гірчицею. Ковбаски наколоти на шпажки. Подати із салатом та яблуками.