Перейти до вмісту
Головна » Смажені ковбаски з квашеною капустою

Смажені ковбаски з квашеною капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажені ковбаски з квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 970 ккал, 35 г білків,
    65 г жирів, 56 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 ст. л. топленого гусячого жиру
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 700 г квашеної білокачанної капусти або маринованої
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ 8 ковбасок для смаження
    ❯ 1 кг картоплі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ кмин

    Покроковий процес приготування смажених ковбасок

    Крок 1

    Цибулини очистити, порубати. У сотейнику нагріти жир і обсмажувати на ньому цибуля 5 хв, помішуючи.

    Крок 2

    Квашену капусту промити холодною водою і добре віджати, потім дрібно порубати та з’єднати зі смаженою цибулею. Капусту поперчити, посолити, приправити кмином до смаку. Влити біле вино. Масу перемішати та гасити під кришкою 30 хв.

    Крок 3

    Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками та відварити. Ковбаски обсмажувати на сковороді 5-7 хв. Подати на стіл теплими разом з капустою та картоплею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смажені ковбаски з квашеною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *