Рецепт “Смажені ковбаски з квашеною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 970 ккал, 35 г білків,
65 г жирів, 56 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 ст. л. топленого гусячого жиру
❯ 2 цибулини
❯ 700 г квашеної білокачанної капусти або маринованої
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ 8 ковбасок для смаження
❯ 1 кг картоплі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ кмин
Покроковий процес приготування смажених ковбасок
Крок 1
Цибулини очистити, порубати. У сотейнику нагріти жир і обсмажувати на ньому цибуля 5 хв, помішуючи.
Крок 2
Квашену капусту промити холодною водою і добре віджати, потім дрібно порубати та з’єднати зі смаженою цибулею. Капусту поперчити, посолити, приправити кмином до смаку. Влити біле вино. Масу перемішати та гасити під кришкою 30 хв.
Крок 3
Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками та відварити. Ковбаски обсмажувати на сковороді 5-7 хв. Подати на стіл теплими разом з капустою та картоплею.