Рецепт “Смажений рис з куркою по-китайськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Курячі ніжки 2 шт. (450 гр.)
– Рис (Басматі) 250 гр
– Цибуля 50 гр
– Часник 2 зубки
– Чилі 1 шт
– Морква 150 гр
– Зелений горошок (заморожений) 150 гр
– Зелена цибуля 3 шт
– Соєвий соус (темний) 2 ст.л.
– Яблучний оцет(5%) 1 ст.л.
– Цукор 1 ч.л.
– Сіль
– Перець
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування смаженого рису з куркою
Крок 1
Нарізаємо м’ясо та овочі. Моркву нарізаємо кубиками. У глибоку сковороду наливаємо рослинна олія. У розігріту олію відправляємо чилі, цибулю та часник. Обсмажуємо буквально хвилинку.
Крок 2
Відправляємо в сковороду курку. Обсмажуємо близько п’яти хвилин і додаємо моркву. Обсмажуємо 2 хвилини та солимо.
Крок 3
Додаємо заморожений зелений горошок. Перемішуємо та додаємо заздалегідь відварений рис. Добре перемішуємо та додаємо соєвий соус. Далі додаємо трохи яблучного оцту та цукру. Смажимо 2 хвилини постійно перемішуючи. Відправляємо в сковороду нарізану зелена цибуля і трохи перчимо. Перемішуємо.