Перейти до вмісту
Головна » Смажений сир із пряними травами

Смажений сир із пряними травами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Смажений сир із пряними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 265 ккал, 20г білків,
    12 г жирів, 10 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г бринзи
    ❯ 2 стіл. ложки оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. сушеної материнки
    ❯ тертий мускатний горіх
    ❯ 8 ст. л. борошна
    ❯ 2 помідори
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування смаженого сиру

    Крок 1

    Нарізати сир товстими скибочками і покласти в морозильну камеру на 10-15 хв.

    Крок 2

    У мисці яйце збити з материнкою та щіпкою мускатного горіхи. Борошно насипати рівним шаром на плоскі пластини. Скибочки сиру вмочити в яєчну суміш і обваляти в борошні.

    Крок 3

    У сотейнику нагріти оливкову олію та порційно обсмажувати запановані скибочки сиру з обох боків до золотистої скоринки. Обсмажений сир викладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

    Крок 4

    З лимона віджати сік. Помідори вимити, нарізати тонкими кружками і викласти на плоскі пластини. Зверху розкласти шматочки смаженого сиру, приправити свіжомеленим чорним перцем і збризкати соком лимона. Перед подачею добре прикрасити блюдо свіжими листочками зелені.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смажений сир із пряними травами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *